Tafelblad Graniet

Tafelblad Graniet | Voor elke droomkeuken

Velen hebben nog steeds het idee dat een tafelblad van graniet enorm prijzig is. Dat is een begrijpelijk gedachte omdat een tafelblad van graniet erg mooi en kwalitatief hoogstaand tegelijk is.
Wij zouden u graag uitleggen dat wij u een granieten tafelblad tegen een zeer lage prijs kunnen aanbieden.

Tafelblad Graniet | Tegen een lage prijs

Wij leveren tafelbladen af uit de fabriek. Hiermee bedoelen wij dat u uw tafelblad van graniet direct van ons geleverd krijgt. Doordat wij besloten hebben om op ons terrein een ruime voorraad aanrechtbladen op te slaan, kunnen wij nu buiten de gangbare paden zoals verkoop via showrooms en tussenpersonen om een tafelblad van steen leveren.

Deze belangrijke beslissing heeft er toe bijgedragen dat wij bijzonder veel op onze kosten hebben bespaard. Kosten als transportkosten, personeelskosten, exploitatiekosten en provisies voor tussenpersonen zijn komen te vervallen. Wij willen graag het door ons behaalde voordeel met u delen en daarom zijn wij in staat om voordelige tafelbladen te leveren.

Tafelblad Graniet | Waarom toch zó aantrekkelijk?

Graniet is een bijzondere steensoort die erg geschikt is voor een tafelblad voor uw keuken. Een aanrechtblad als dit verandert in één keer het totale aanzicht van uw keuken. Meer dan ooit zult u kunnen werken en heerlijk kunnen koken in uw droomkeuken. En dat blijft zo omdat graniet zijn vorm en kleur behoudt. Scherpe voorwerpen als messen kunnen geen krassen op een tafelblad van graniet kunnen veroorzaken. Ook vocht is kansloos op graniet. Een tafelblad van deze natuursteen is dus niet alleen sfeervol maar ook uiterst duurzaam.

Als extra bewerking hebben wij een beschermende laag aangebracht die het hygiënisch werken op dit tafelblad bevordert. Zo kunt u altijd zorgeloos werken op uw graniet tafelblad dat ook nog eens gemakkelijk te reinigen is dankzij de aangebrachte coating.

Tafelblad Graniet | We leveren meer dan alleen het tafelblad

Naast het feit dat wij dit uitmuntende product uit de natuur zeer voordelig aan kunnen bieden zijn wij ook trots op onze verbeterde service. De directe lijn tussen u en ons verzekert u dat u altijd een horend oor zult hebben bij vragen over ons product en verzoeken om assistentie. Onze kwaliteitsproducten brengen wij zelf bij u thuis. Wij kunnen uw tafelblad uiteraard ook in uw keuken plaatsen. Ons streven is altijd om een optimaal product en dienstverlening aan te kunnen bieden.

Tafelblad Graniet | Een offerte aanvragen

Lever voor uzelf het bewijs dat een granieten tafelblad van ons echt vriendelijk geprijsd is. Bevredig uw nieuwsgierigheid en vraag gewoon door het invullen van een aanvraagformulier een passende offerte aan die een belangrijke stap is naar uw droomkeuken. Als extra service om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben vakkundige medewerkers beschikbaar om bij u thuis de maten op te nemen. Natuurlijk mag u dit ook zelf doen, maar wees er zeker van dat wij u erg graag bijstaan. Wanneer uw aanvraag bij ons binnen is, hebt u binnen zeer korte tijd een offerte in huis.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Mocht u toch nog extra informatie nodig hebben, bel ons dan gerust. Wij staan u graag te woord.