Composiet

Composiet | Informatie over Composiet

Tafelbladen kunnen uit alle materialen die wij op onze site aanbieden vervaardigd worden. Dit betekent dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor aantrekkelijke granieten tafelbladen, maar bijvoorbeeld ook composieten tafelbladen.

Composiet is een materiaal dat in principe in elke situatie bruikbaar is. De positieve eigenschappen van de steen zorgen ervoor dat het eindproduct tegen een stootje kan en dus niet zo snel stuk zal gaan. Alleen om deze reden is composiet al bij veel mensen geliefd.
Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over composiet zodat u voor uzelf kunt bepalen of composiet misschien niet een beter alternatief is voor graniet.

Composiet | De voordelen op een rijtje

Er zijn verschillende redenen om voor een tafelblad van composiet te kiezen. We hebben de belangrijkste pluspunten voor u op een rijtje gezet:

– Krasvrij; scherpe objecten laten geen krassen achter, een groot pluspunt voor een eettafel.
– Slijtvast; een tafel wordt dagelijks in gebruik genomen dus eveneens een belangrijk voordeel.
– Waterdicht; het omgooien van een glas drinken of een bloempot is een stuk minder ernstig.
– Hygiënisch; dankzij de dichte, homogene structuur van composiet maken bacteriën geen kans.

Dit is echter een kleine greep uit de voordelen van composiet. We hebben deze pluspunten uitgelicht omdat deze het meest relevant zijn voor tafelbladen. Verder is composiet redelijk hittebestendig (pas echter op voor thermoshock), in veel gevallen bestand tegen bijtende stoffen en eenvoudig in onderhoud.

Composiet | Overweldigend veel keuzemogelijkheden

Als u kiest voor composiet, bereid u dan alvast voor op een oceaan aan keuzemogelijkheden. Ons aanbod van composiet stenen is namelijk ontzettend uitgebreid. Niet alleen kunt uit de meest uiteenlopende kleuren en diverse afwerkingen kiezen. U heeft ook de keuze uit verschillende topmerken uit de composiet branche.

Onze merken zijn: Royal Stone, Neolith, Jetstone, Compac, Caesarstone, Diresco en Silestone. Naast de composieten tafelbladen en andere producten van composiet van deze gerenommeerde fabrikanten, bieden we ook een reeks budgetstenen aan. Op deze manier kunt alsnog profiteren van de vele voordelen die composiet te bieden heeft, ook wanneer u met een klein budget moet werken.

Ieder merk heeft haar eigen kijk op composiet en daarom bieden we verschillende varianten van composiet aan, zodat er voor ieder wat wils is. Per merk zijn er meerdere productlijnen verkrijgbaar met daarin weer afzonderlijke stenen. Ook zijn de mogelijkheden voor afwerkingen van het blad verschillend per merk.

Composiet | Een bestelling bij ons plaatsen

Een bestelling plaatsen bij ons voor een tafelblad van composiet, of een andere natuursteen, is niet moeilijk. De eerste stap is bepalen welke stenen uit onze de enorme selectie composiet u het meeste aanspreken. Daarna zult u de afmetingen, dikte en andere specificaties van uw tafelblad moeten bepalen. Eenmaal zo ver kunt u het offerte formulier invullen en opsturen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een mooi aanbod. U kunt dan een bestelling plaatsen door het aanbod te accepteren.